Έληξε η απεργία και το Σάββατο στις 3μ.μ θα διεξαχθεί ο αγώνας Ποντίων Κατερίνης – Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εντωμεταξύ, οι Πόντοι Κατερίνης μεταλλάχθηκαν σε «ΑΕΠ Ηρακλής». Δηλαδή άλλαξαν έδρα, όνομα, διοίκηση και «οπαδούς» (πελάτες) και αγωνίζονται πλέον στο Καυτατζόγλειο. Το ΑΦΜ των Ποντίων έμεινε το ίδιο. Το ΑΦΜ του Ηρακλή εξαφανίστηκε. Μαζί και όση αξιοπρέπεια είχε ο Ηρακλής. Λύτρωσαν έτσι τους αναίσχυντους οπαδούς του παλαιού Γηραιού της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι απεγνωσμένα έψαχναν «σωτηρία». Μόνο που αυτή η «σωτηρία» είναι η καταστροφή τους.

Το μόνο που τους αξίζει είναι η περιφρόνηση. Ο Ηρακλής είναι η ντροπή της Θεσσαλονίκης. Απολλωνάρα, ρίξε μία πεντάρα στους ρεζίλιδες το Σάββατο να τελειώνουμε με δαύτους. Στον Καιάδα είτε έτσι, είτε αλλιώς. Ναι, θα το χαρώ να αποφύγουν τη Δ Εθνική φέτος και τελικά να υποβιβαστούν ως ΑΕΠ Ηρακλής. Να δω μετά ποια άλλη ομάδα θα βρουν να καταστρέψουν του χρόνου. Δείτε εδώ τι έγραφα πέρυσι τον Αύγουστο.

Κρίμα γιατί σε ένα από τα πρώτα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που είδα στη ζωή μου, ήμουνα στο Καυτατζόγλειο και θαύμασα τον Βασίλη Χατζηπαναγή από κοντά σε ένα γεμάτο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ηρακλής σβήνει από τον χάρτη.

Δείτε αποσπάσματα από εκείνο το παιχνίδι. Όταν πια υπήρχε ένας Ηρακλής Ηρακλής
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CE0Yhl1_Lvk]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *