(Αναδημοσίευση από το Μετροσπόρ)

Με ένα εντυπωσιακό pyro show οι οπαδοί του Απόλλωνα Καλαμαριάς και μέλη του «Club Rossoneri» τίμησαν την μνήμη του συνοπαδού τους, «Κούτζο», που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ο κατά κόσμο Βασίλης Γραμματικόπουλος ήταν από τους πρωτοστάτες της δημιουργίας του συνδέσμου, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 και ο ηγέτης της κοκκινόμαυρης κερκίδας. Ενα μοιραίο ατύχημα όμως τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο τα τελευταία 25 χρόνια. Μετά το θάνατό του, δημιουργήθηκε γκράφιτι έξω από το γήπεδο με το όνομά του, ενώ πριν από μερικές μέρες, οι «Rossoneri» ως ελάχιστο φόρο τιμής προχώρησαν στο άναμμα των πυρσών για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Το μήνυμά τους:

«Δεν θα ξεχαστείς ποτέ…Το όνομα σου πλέον σύνθημα μας.Καναμε την νύχτα μέρα για την πάρτη σου πρωτεργάτη του συνδέσμου μας,για να την βλέπεις και να γουσταρεις κι εσύ από εκεί ψηλά! Κληρονομιά σου,το όραμα σου, για ένα δυνατό Ροσσονερι κι έναν μεγάλο Απόλλων.Υποχρέωση μας όλα αυτά που μας διδαξες να τα μεταδώσουμε στις νέες γενιές και να τις γαλουχησουμε όπως μας έμαθες.Αυτη η νύχτα ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής για όλα αυτά που προσέφερες στον Απόλλων και τον σύνδεσμο.Αθανατος μεγάλε Κουτζο!!!!!».

Δείτε τo video

 

Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς θρηνεί τον θάνατο του Βασίλη Γραμματικόπουλου, γνωστού στον οπαδικό χώρο με το προσωνύμιο «Κούτζο».

Ηταν από τους πρωτοστάτες της δημιουργίας του συνδέσμου «Club Rossoneri» τις αρχές της δεκαετίας του ΄90, ηγέτης του οπαδικού κινήματος του Απόλλωνα, όμως ένα τροχαίο που είχε σε ηλικία μόλις 23 ετών τον καθήλωσε για 25 χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο. Σήμερα «έφυγε» σε ηλικία 48 ετών.

Η ανακοίνωση του Club Rossoneri:

«Σήμερα το πρωί δυστυχώς, έφυγε από κοντά μας ο οπαδικος μας πατέρας,ένας από τους πρωτεργάτες του συνδέσμου το 1993,ο Βασίλης Γραμματικόπουλος γνωστός σε όλους και σαν ΚΟΥΤΖΟ.Ενας ακούραστος στρατιώτης της ιδέας του Απόλλωνα που η μοίρα τα τελευταία χρόνια τον είχε καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Καθε Κυριακή ερχόταν γήπεδο κι ακόμα πάνω στο αμαξίδιο φώναζε τα συνθήματα της κερκίδας κι έριχνε τα μπινελικια του στα κοράκια τους διαιτητές! Λεωφορείο δεν ξεκινούσε χωρίς τον Κουτζο κι αν δεν γέμιζε μέχρι Σάββατο βράδυ, το γέμιζε αυτός μέσα στα χαράματα.Ολη η ζωή του ο Απόλλων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καλό ταξίδι αδερφέ και καλό παράδεισο. Ετοίμασε την κερκίδα εκεί ψηλά στο Club Rossoneri παραδείσου όπως μόνο εσύ ξέρεις».

apollon1.jpg

Τον «Κούτζο» αποχαιρέτησε και ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου:

«Ο πιο φανατικός Απολλωνιστής, η ψυχή της κερκίδας των 90ς, ο άνθρωπος που κουβαλούσε τον Απόλλωνα μαζί του,ο θρυλικός”Κούτζο”,κατά κόσμον ,Βασίλης Γραμματικόπουλος, δεν μένει πια εδώ!Έφυγε στα 48 του χρόνια, αφού ταλαιπωρήθηκε για 25 από αυτά, από το φοβερό τροχαίο που είχε..Καλό Παράδεισο αδερφέ “Κούτζο”, η κοκκινόμαυρη οικογένεια του Παραδείσου,απέκτησε τον αρχηγό της!ΑΠΟΛΛΩΝ Σ ΑΓΑΠΩ ,ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ!»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *