Την πρώτη αγωνιστική της χρονιάς 2019/20 της Α2 Εθνικής Κατηγορίας (ορισμένοι την ονομάζουν Super League 2), την ώρα του αγώνα Απόλλωνα Πόντου – Κισσαμικού Χανίων, δύο φίλαθλοι διαπληκτίστηκαν λεκτικά και παρενέβη κάποιος τρίτος ο οποίος έσπρωξε έναν από τους δύο. Ο άτυχος 70χρονος φίλαθλος Νίκος Τριγλιανός, έπεσε από τις σκάλες και λίγο αργότερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

https://www.facebook.com/watch/?v=510823826438283

Ασκήθηκε ήδη δίωξη εναντίον του φιλάθλου που τον έσπρωξε.

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το συμβάν

«Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι στην Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, αισθάνονται συγκλονισμένοι και βαριά λυπημένοι για τον άδικο χαμό του φιλάθλου, ο οποίος μπορεί να μην είχε γενεσιουργό αιτία το ποδόσφαιρο, αλλά διαδραματίστηκε στις εξέδρες του γηπέδου μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος για την απώλειά του».

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 0-4 υπέρ του Κισσαμικού. Και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Λόγω της πολύ πρόσφατης αδειοδότησης του Απόλλωνα, δεν κατέστη δυνατόν να αγωνιστούν οι 7 από τους 9 μεταγραφηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *