Μιλοσάβλιεβ- Σέρβος αριστερός επιθετικός.

Πέρυσι σημείωσε 7 γκολ και είχε 13 ασσίστ πέρυσι, δηλαδή συμμετοχή σε 20 γκολ από τα 68 του ΟΦΗ, τα οποία ήταν τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία και το +48 των γκολ το μεγαλύτερο της κατηγορίας. Όλα αυτά σε 27 παιχνίδια πέρυσι στη Β Εθνική.
Συνολικά έχει και 38 συμμετοχές στην Α Εθνική, όλες με τον Λεβαδειακό τις περίοδους 13/14 και 14/15 (και μία την 15/16). Σ’ αυτές σημείωσε 6 γκολ και 4 ασσίστ, όμως σε μία ομάδα που δεν πετύχαινε πολλά τέρματα και έπαιζε κλειτσά.

Συμπέρασμα: είναι ό,τι πρέπει για ομάδα που διεκδικεί άνοδο από τη Β στην Α, ταιριάζει με την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Καλαϊτζίδη και του Απόλλωνα πέρυσι, δηλαδή του οργανωμένου επιθετικού ποδοσφαίρου με αυξημένη κινητικότητα από το μέσο και μπροστά, κάτι που δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθεί η δημιουργικότητα των ποδοσφαιριστών σ’ αυτές τις γραμμές.

Μπρίτο – Βραζιλιάνος αριστερός μέσος

19 συμμετοχές πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελο με τον Ατρόμητο με 2 γκολ και 3 ασσίστ. Από τον Φεβρουάριο και μετά δεν έπαιζε. Σε όλη του την καριέρα έχει 286 συμμεοχές με τον Ατρόμητο (39 γκολ και 29 ασσίστ) και 32 με τον Απόλλωνα (4 γκολ και 5 ασσίστ) στην Α Εθνική . Το φοβερό με τον Μπρίτο είναι οι θέσεις του. Έχει παίξει σε 6 διαφορετικές θέσεις: επιθετικός αροστερά και δεξιά, μέσος αριστερά, κέντρο και δεξιά και επιθετικός μέσος. Έχει σκοράρει από όλες.

Συμπέρασμα: εκτός από γνώριμος της ομάδας, διότι ο Απόλλων τον έφερε από τη Βραζιλία και τον ανέδειξε στην Ελλάδα, είναι ο ποδοσφαιριστής μπαλαντέρ που καλύπτει όλα τα κενά, συνεργάζεται άψογα με τους δημιουργικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και μαζί με τον Μιλοσάβλιετς θα προκαλέσουν πολλά ρήγματα στις άμυνες των αντιπάλων. Είναι ποδοσφαιριστής κλάσης Α Εθνικής.

Λόπεθ – Ισπανός τερματοφύλακας

Προέρχεται από τα τσικό της Βαλένθια και έγινε επαγγελματίας το 2004, τη χρονιά που κατέκτησε το ευρωπαϊκό σούπερ καπ. Οι τερματοφύλακες έχουν ένα κακό, ότι αν είναι δεύτεροι σε μία ομάδα μπορεί να περάσει η χρονιά χωρίς να έχουν πολλές συμμετοχές. Είχε 72 συμμετοχές στην Α Εθνική, με τη Βέροια, εκ των οποίων 22 πέρυσι, δηλαδή ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας. Έχει 50 συμμετοχές στη Β Εθνική Ισπανίας και 4 στην Α Εθνική με την Γκετάφε.

Συμπέρασμα: Αποτελεί οπωσδήποτε καλή εγγύηση για την εστία του Απόλλωνα για την επόμενη χρονιά. Έχει αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες της Α εθνικής πέρυσι δείχνοντας το επίπεδό του, παρόλο που η Βέροια δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα ενίσχυσε τον κορμό της και ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της. Προσωπικά, περιμένω και μία ακόμη ενίσχυση, η οποία θα αναικταταστήσει τον Πόποβιτς, ο οποίος πέτυχε 24 γκολ πέρυσι στη Γ Εθνική. Είναι βέβαιο ότι η διοίκηση κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση. Ένας ποδοσφαιριστής του επιπέδου των τριών προαναφερθέντων, θα δέσει ομαλά με την ομάδα και θα την θέσει στα φαβορί για την άνοδο στην Α Εθνική κατηγορία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *