Υποθέτω ότι η ελληνική αλλά και παγκόσμια κοινή γνώμη δε χρειάζεται τίποτα άλλο από την επιβεβαίωση αυτής εδώ της είδησης, την παραδοχή δηλαδή του λάθους της Κινεζικής εταιρείας που προμηθεύει συμπληρώματα διατροφής σε αθλητές.

 

 
 

 

 

Με αυτό το στοιχείο η συνείδηση του απλού και αγνού φίλαθλου δικαιώνει πλήρως τους αθλητές και τον Χρήστο Ιακώβου.

 

 

 

 

Νομικά όμως, ίσως δεν αρκεί. Η παράβαση έγινε. Έστω και αν αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν υπήρχε δόλος (δηλαδή δεν γνώριζαν και δεν έλεγξαν το προϊόν), το αποτέλεσμα είναι ότι οι παράνομες ουσίες βρέθηκαν στο αίμα των αθλητών, και άρα πρέπει να καταδικαστούν με διετή αποκλεισμό, όπως και όλη η ομάδα άρσης βαρών της Ελλάδας. Έτσι λένε οι νόμοι.

 

 

 

 

Θα μου πείτε, μα τι σκληροί που είναι ο νόμοι καμιά φορά. Κανονικά θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τα κίνητρα και όχι το αποτέλεσμα, ΑΚΟΜΑ και στην περίπτωση που τα αναβολικά και οι παράνομες ουσίες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ανεβάζουν την επίδοση του αθλητή. Θα πρέπει λοιπόν, ισχυρίζεται ο απλός φίλαθλος, να πιεστούν οι όποιοι δικαστές και να ΑΘΩΩΣΟΥΝ τους αθλητές!

 

 

 

 

Συμφωνείτε;

 

 

 

 

Για να δούμε.

 

 

 

 

Στην υπόθεση του Βάλνερ έχουμε την ίδια υπόθεση! Η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς δεν είχε δόλο. Πλήρωσε ένα κάρο λεφτά να αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο για να τον χρησιμοποιήσει τότε, και όχι από τον επόμενο Σεπτέμβριο, όταν δεν ξέρει καν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Έτσι δεν είναι; Έστω λοιπόν ότι η παράβαση έγινε. ΑΝ ΑΝ δεχθούμε ότι έγινε νομικοτεχνική παράβαση και δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε 3 ομάδες.

Ο Απόλλων δεν έχει δόλο! Είναι θύμα. Όπως και ενδεχομένως ο Ιακώβου.
 

 

 

Όμως ο πέλεκυς πέφτει βαρύς στον Απόλλωνα.

 

 

 

 

Τιμωρείται με υποβιβασμό. Αυξάνει πιθανότητες για να πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Χάνουν ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Γλυτώνει ο Λεβαδειακός ή ο Εργοτέλης ή ο Ατρόμητος ή η Βέροια. Γενικώς επηρεάζονται πολλοί.

 

 

 

 

Και όμως.

 

 

 

 

Όλοι ξεχνούν τον Απόλλωνα. Που στο κάτω κάτω, ο ποδοσφαιριστής ΔΕΝ έπαιξε καλύτερα από όσο μπορεί. Αναβολικά δεν πήρε. Απλά έπαιξε 85 λεπτά δανεικός σε μία δεύτερη ομάδα φέτος και εκτός περιόδου μεταγραφών, οπότε ο Απόλλων ήταν η τρίτη του!

 

 

 

 

Εμείς έχουμε υποχρέωση να ζητάμε ηθική δικαίωση και να στηλιτεύουμε την υποκρισία και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.

 

 

 

 

(Τέλος, να προσθέσω ότι ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη πιάστηκε με αναβολικά τον Ιανουάριο αλλά τιμωρήθηκε ο ίδιος ενώ η ομάδα ΟΧΙ – ούτε για τους αγώνες που είχε ήδη παίξει και πήρε ενδεχομένως η ομάδα του κάποιους βαθμούς έγινε τίποτα. Αυτό δεν είναι ΑΔΙΚΙΑ εις βάρος του Απόλλωνα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)

 

 

 

 

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

 

 

 

 

ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *