Ήθελα να ήξερα ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΟ;;;; 30 ημέρες μετά να ζητάει το CAS τους λόγους της καθυστέρησης και η ΕΠΟ να κωλοβαράει…..;;;;;;;

ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Διαβάστε την παρακάτω είδηση, από το Μετροσπόρ.
Δέδες: «Έχει δίκιο ο Απόλλων»

Το CAS ενεργοποιήθηκε ζήτώντας απο την ΕΠΟ να καθαρογραφεί η απόφαση και να της παραδοθεί το σκεπτικό για την υπόθεση Βάλνερ. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο απέστειλε έγγραφο προς την ΕΠΟ, τον Ολυμπιακό και την Καλαμαριά, ζητώντας να πληροφορηθεί τους λόγους της καθυστέρησης της καθαρογραφής της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για την υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ.


Συγκεκριμένα, το CAS επιθυμεί να μάθει εντός τριημέρου, αν οι τρεις οι τρεις πλευρές (ΕΠΟ, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός) για το αν επιθυμούν εκδίκαση απο τριμελή επιτροπή ή απο έναν δικαστή. Αν δεν συμφωνήσουν οι τρεις πλευρές, τότε θα κάνει την σχετική επιλογή ο πρόεδρος του CAS. Η σχετική διορία λήγει την Δευτέρα.
Στο δεύτερο σκέλος της επιστολής αναφέρεται οτι εν συνεχεία ο Απόλλων Καλαμαριάς θα πρέπει να στείλει το πλήρες κείμενο της έφεσης της στην ΕΠΟ και κατόπιν, εντός 20ημέρου, η Ομοσπονδία και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσκομίσουν έγγραφο στο CAS, ενημερώνοντας για τις αναλυτικές θέσεις τους.

Δέδες: «Έχει δίκιο ο Απόλλων»

Ο Παντελής Δέδες μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», για την υπόθεση Βάλνερ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι περιμένει ο Απόλλωνας να δικαιωθεί από το CAS. Αρχικά δήλωσε: «Το CAS ιδρύθηκε το 1982 και έγινε ανεξάρτητο το 1987. Αποτελείται από 300 διαιτητές, που στη πλειοψηφία τους είναι δικαστές, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστημίου και γνωρίζουν τα αθλητικά δρώμενα». Για την υπόθεση του Απόλλωνα ανέφερε:«Από την εμπειρία μου και γνωρίζοντας την υπόθεση περίμενα ο Απόλλωνας να δικαιωθεί είτε αρχικά είτε στην δευτεροβάθμια επιτροπή, αλλά τελικά έπεσα έξω. Δεν φταίει μόνο ο Απόλλωνας για ότι έγινε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ Δέδες, ενώ για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να βγει η απόφαση δήλωσε: «Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις. Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο εξετάζει τις περιπτώσεις και ανάλογα βγάζει τις αποφάσεις. Θυμάμαι ότι σε μία περίπτωση κολύμβησης σε Ολυμπιακούς Αγωνές βγήκε το CAS έβγαλε απόφαση μέσα σε επτά(!) ώρες».

Έτοιμος ο Μπάρκογλου

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα νέα χθες για τον Μάκη Κατσαβάκη που είδε τον Γιώργο Μπάρκογλου να συμμετέχει με κανονικούς ρυθμούς στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. Οι “κοκκινόμαυροι” πραγματοποίησαν χθες διπλή προπόνηση (πρωί με ασκήσεις ενδυνάμωσης και βάρη και απόγευμα στο γήπεδο με εξάσκηση στα σουτ και οικογενειακό δίτερμα), από την οποία ο προπονητής του Απόλλωνα είδε το πρήξιμο στο πόδι του Μπάρκογλου να υποχωρεί κάπως και τον 30χρονο άσο της ομάδας να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του αγώνα με την πρώην ομάδα του την Κυριακή.
Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Λούκας Γκάμπριελ Φαβάλι που αισθάνθηκε ενοχλήσεις που προήλθαν από τον αγώνα με τη Λάρισα στον δικέφαλο. Ο Αργεντινός πέρασε από υπερηχογραφικό έλεγχο που δεν έδειξε τίποτα ανησυχητικό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε τη θεραπεία του (ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Πάβελ Κόβατς με τρέξιμο εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση του. Όσον αφορά στον Ματσέι Μουράφσκι, ξεκινά τη δεύτερη φάση του προγράμματος αποθεραπείας του μετά την παγοθεραπεία που ακολούθησε.

http://www.metrosport.gr/more.php?id=15071_0_1_0_M

4 thought on “ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: 30 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΟ CAS!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΑΙΣΧΟΣ!!!!”
  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΙΛΕ-ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ;ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2-0 ΥΠΕΡ ΣΑΣ

  2. Δεν το ξέρω μπορεί. Πάντως οι “δικοί μας” πιστεύω άνετα θα την πουλούσαν την ΠΑΕ (έτσι που την κατάντησαν…)

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΥΡΙΟΙ” ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ… ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ…

  4. ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ CAS ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΟΥ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *