Δεν έχω χρόνο για σχόλια. Διαβάστε λεπτομερώς την παρακάτω είδηση, αλλά και τη συνέντευξη Μπούσιhttp://www.metrosport.gr/more.php?id=15071_0_1_0_M

Επίσης, αν μας διαβάζουν ποδοσφαιριστές ή φίλοι ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, τους λέμε ότι1. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σωθούμε

2. Πρέπει να τα ΔΩΣΟΥΝΕ ΟΛΑ για 3/3 νίκες, αλλά και 7 βαθμοί είναι ΑΡΚΕΤΟΙ για να σωθούμε

3. Πρέπει να παίζουμε σαν να έχουμε 23 βαθμούς για να μην πει ΚΑΝΕΝΑΣ ότι “θα πέφτατε ούτως ή άλλως”

Αν μας διαβάζουν άνθρωποι της διοίκησης

1. ΠΙΕΣΤΕ για την έφεση παντού, και στο CAS και σε πολιτικά δικαστήρια. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το αν κάνουμε και 3 ήττες. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το αν λήξει το πρωτάθλημα και δεν προλάβουμε. Είναι και θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ2. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ το σκάνδαλο της ΕΠΟ. Ένας μήνας πέρασε και δεν έχει καθαρογραφτεί η απόφαση!!! ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Στείλτε ως ΠΑΕ επιστολή σε ΟΛΟΝ τον αθλητικό και πολιτικό τύπο.3. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ το σκάνδαλο της Λήγκας. ΚΑΚΩΣ αρνήθηκε η Λήγκα να δώσει το χαρτί που ζήτησε η ΠΑΕ και έδωσε ένα μεσοβέζικο.

2 thought on “Νέες ελπίδες για την υπόθεση Βάλνερ!”
  1. Χάρε, ευχαριστούμε για το εποικοδομητικό σχόλιο.

    Ο ποδοσφαιριστής είναι αθλητής και ο κάθε αθλητής πρέπει πάντοτε να αγωνίζεται πρώτον υπέρ του αθλήματος και δεύτερον για την καταξίωση και τη νίκη. Όταν δεν τα καταφέρνει και χάνει, δε σημαίνει ότι ρίπτεται στον Καιάδα. Θα πρέπει όμως να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη.

    Ο στόχος είναι 7 βαθμοί σε τρία παιχνίδια. Αν τον καταφέρουμε καλώς. Αν όχι, τουλάχιστον ας ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ. Αυτό είναι που μετράει.

    Υποθέτω ότι υποστηρίζεις κάποια «μεγάλη ομάδα» επειδή δεν «γουστάρεις να χάνεις» (μιλάω στη γλώσσα σου). Δεν μπορούμε να συνενοηθούμε έτσι, επειδή έχουμε ασύμβατο σύστημα αξιών μεταξύ μας.

    Χαιρετίσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *