Μετά την ανελέητη σφαγή του Απόλλωνα τις τελευταίες αγωνιστικές, σφαγή που διενεργείται ταυτόχρονα σε δικαστικές αίθουσες (περί της ένστασης εδώ και εδώ) και στους αγωνιστικούς χώρους, είχαμε τη συνέχεια στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ

Η ήττα με 1-0 είναι πράγματι καταδικαστική, όμως

  • στο 12′ λεπτό δεν δίνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ υπέρ του Απόλλωνα
  • στο 62′ λεπτό, έξι λεπτά μετά το γκολ της ΑΕΚ δεν αποβάλλεται ο Μπούρμπος με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε ήδη μία)

Τι άλλο θέλετε να μας κάνουν για να μην κερδίσουμε; Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είμαστε υπερομάδα και αξίζουμε το πρωτάθλημα ή την πρώτη πεντάδα. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ. Όμως ισχυριζόμαστε ότι σε ένα παιχνίδι, στην έδρα μας (θεωρητική έδρα, διότι φέτος παίζουμε στο Καυτατζόγλειο και όχι στην Καλαμαριά), με τη βαθμολογική θέση της ομάδας και την αγωνία για σωτηρία, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

Όταν δεν υπάρχει δίκαιη διαιτησία 50-50, αυτό γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Αν το σκορ γινόταν 1-0 στο 12, δε θα άλλαζε το παιχνίδι;

Αν η ΑΕΚ έπαιζε με 10 παίκτες από το 62, δε θα άλλαζε το παιχνίδι;

Το 50-50 ζητάμε, όχι χάρες.

Ούτε κι αυτό!

ΑΙΣΧΟΣ

Ο Απόλλων βρίσκεται (πλασματικά) στην τελευταία θέση του πίνακα και όπως φαίνεται θα υποβιβαστεί.

Όπως όμως όλοι όσοι έχουν αξιοπρέπεια, αν πέσει, θα πέσει με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΥΓ. Διαμαρτύρεται και η ΑΕΚ για το γκολ που της ακυρώθηκε στο 49. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο επόπτης βαθμολογήθηκε με 5, ενώ ο διαιτητής με 7. Και στη φάση του γκολ της ΑΕΚ βρισκόταν ΠΕΝΤΕ ποδοσφαιριστές περίπου στην ίδια ευθεία. Ο ένας ον σάιτ και οι τέσσερις οφφ σάιντ. Πώς να ξεχωρίσει ο άνθρωπος ποιος σκόραρε; Πώς να τους διαχωρίσει από εκεί που είναι; Πρόκειται προφανώς για περίπτωση που οποιοσδήποτε και αν ήταν επόπτης θα σήκωνε τη σημαία. Εξάλλου η ΑΕΚ σκόραρε 7 λεπτά αργότερα και επανήλθε η ψυχολογία του παιχνιδιού εκεί που θα ήταν αν μετρούσε το γκολ της ΑΕΚ. Ίσα ίσα που είχε 7 λεπτά λιγότερα ο Απόλλων για να ισοφαρίσει. Και βαθμολογήθηκε με 5. Ενώ το πέναλτυ του Απόλλωνα ήτανε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, ο διαιτητής ήτανε στα 3 μέτρα και εν τούτοις δεν το σφύριξε. Και αν γινόταν 1-0 στο 12, το παιχνίδι θα άλλαζε ψυχολογία. Ο Απόλλων ήθελε τη νίκη και αν άνοιγε το σκορ, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν. Η ψυχολογία το παιχνιδιού αλλοιώθηκε εντελώς. Και βαθμολογήθηκε με 7! Τι να πει κανείς…

One thought on “Απόλλων – ΑΕΚ 0-1, η σφαγή συνεχίζεται…”
  1. Ο διαιτητής τιμωρήθηκε με ΤΡΕΙΣ αγωνιστικές αποκλεισμού και ο επόπτης με δύο. Θυμίζω ότι ο διαιτητής είχε βαθμολογηθεί με 7, και ο επόπτης με 5.

    http://www.metrosport.gr/more.php?id=15020_0_1_0_M

    Τι σημαίνουν όλα αυτά; ότι το ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πέναλτυ που δε μας έδωσε ο διαιτητής στο 12, ο παρατηρητής δεν το έδωσε σημασία και του έβαλε έναν όχι πολύ κακό βαθμό.

    Το οφφ-σάιντ που καταλόγισε (από λάθος) ο επόπτης και που είναι καθαρά ανθρώπινο λάθος επειδή υπήρχαν ΤΕΣΣΕΡΙΣ παίκτες οφφ-σάιντ και ένας ον-σάιντ και δεν μπορούσε να διακρίνει ποιος σκόραρε, ο παρατηρητής το θεώρησε τεράστιο λάθος (παρόλο που η ΑΕΚ σκόραρε τελικά μετά από 7 λεπτά) και τον βαθμολόγησε με 5.

    Παρόλ’ αυτά, τιμωρήθηκε παραπάνω ο διαιτητής.

    Ορισμένοι προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες. Όχι ο παρατηρητής, αλλά το πειθαρχικό των διαιτητών.

    Εμείς πάντως πόντο δεν πήραμε από το παιχνίδι, οπότε η τιμωρία δε μας λέει τίποτα.

    ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *