Ο Απόλλων από την αρχή παλεύει για τη σωτηρία του. Σε κρίσιμη αναμέτρηση κερδίζει τον Ολυμπιακό 1-0 και βάζει υποθήκη για τη σωτηρία! Αναγκάζει τον Ολυμπιακό στη δεύτερή του ήττα στο πρωτάθλημα. Γίνεται η περιβόητη ένσταση. Ανήθικη, άδικη και εκτός του γράμματος και του πνεύματος του κανονισμού της FIFA.

Οι επιπτώσεις στον Απόλλωνα

1. Χάνονται οι 3 βαθμοί της νίκης με τον Ολυμπιακό

2. Χάνεται 1 επιπλέον βαθμός λόγω της τιμωρίας από το δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ

3. Χάνονται 2 επιπλέον βαθμοί στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Θυμίζω ότι δύο βασικοί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, ο Καραλιόπουλος και ο Φαβάλι ήταν τιμωρημένοι με τον Ολυμπιακό. Το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ αποφάσισε τραγελαφικά την ακύρωση του αγώνα και επανάληψή του. Έτσι, μέχρι να συνεδριάσει το δευτεροβάθμιο, η τιμωρία των ποδοσφαιριστών θεωρήθηκε άκυρη και δεν αγωνίστηκαν, ως τιμωρημένοι, ούτε στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχουν αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές ούτε για αλλαγές καθυστερήσεων στο 90. Έτσι, το 0-2 έγινε 2-2 στις καθυστερήσεις και χάθηκαν 2 βαθμοί.

Μέχρι στιγμής έχουμε ένα καταδικαστικό -6! Και η ψυχολογία στο ζενίθ. Ψυχολογία υποβιβασμού

4. Χάνονται κι άλλοι βαθμοί στη Λεβαδειά σε παιχνίδι-τελικό. Δίνεται ένα ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ υπέρ του Λεβαδειακού. Δίνονται ΕΠΤΑ κίτρινες κάρτες στον Απόλλωνα (3 πριν και 4 μετά το 1-0) και μία ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ κόκκινη ΜΕΤΑ το σφύριγμα της λήξης για διαμαρτυρία για τη διαιτησία! Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων ήταν φανερά ΑΝΩΤΕΡΟΣ και άξιος της νίκης. Με το κλεμμένο πέναλτυ στο 47 και τα συνεχή σφυρίγματα εναντίον του, δεν μπόρεσε να αποδώσει η πίεση του Απόλλωνα και σε ξαφνική αντεπίθεση έγινε το 2-0, φυσιολογικά για τέτοιες καταστάσεις. Αν όμως συνέχιζε το 0-0 τα πράγματα θα ήταν ίσως εντελώς δαιφορετικά. Τουλάχιστον η ισοπαλία ήταν ΕΦΙΚΤΟΤΑΤΗ!

Έτσι αντί να έχουμε

Απόλλων 26
—————–
Λεβαδειακός 22
Εργοτέλης 20
Βέροια 20

σήμερα έχουμε :

Λεβαδειακός 24
——————-
Εργοτέλης 21
Βέροια 20
Απόλλων 19

ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ – ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Διαφαίνεται λοιπόν μεγάλη πιθανότητα υποβιβασμού στη Β Εθνική. Αν είναι να γίνει έτσι, ας γίνει. Ο Απόλλων Καλαμαριάς αγωνίζεται πάντα με αξιοπρέπεια, και αν είναι να πέσει, θα πέσει με το ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!

ΥΓ. Για να μην πούμε για το ψεύτικο πέναλτυ που δόθηκε στον Παναθηναικό στη Λεωφόρο εις βάρος μας στο 91′ και χάσαμε 1-0. Ακόμα ένας βαθμός χαμένος εντελώς άδικα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *