Μου φαίνεται ότι ορισμένοι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ τι απόφαση έβγαλε το CAS! Δεν έχουν ιδέα!

Το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ και μη έγκριση της βαθμολογίας, για τον λόγο ότι τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος δεν την επικυρώνει η ΕΠΟ αλλά η Σούπερ Λήγκ, η οποία είναι φορέας ανεξάρτητος της ΕΠΟ. Οπότε δεν είχε νόημα η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΕΠΟ.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία (ακόμη) γκάφα της διοίκησης της ΠΑΕ Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Δεύτερον. Το Διεθνές Δικαστήριο επί της ουσίας ΔΕΝ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΑΚΟΜΑ! Απεφάνθη ΜΟΝΟ για την αίτηση που είπαμε πιο πάνω. Ο Απόλλων θα διεκδικήσει την ηθική του δικαίωση (και ίσως οικονομική αποζημίωση) και θα συνεχίσει το θέμα.

Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση να αποφανθεί το CAS υπέρ του Απόλλωνα και εναντίον του Ολυμπιακού όταν συνεδριάσει για αυτό το θέμα το CAS. Υποτίθεται ότι θα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστο από το ότι ο Απόλλων ούτως ή άλλως υποβιβάζεται, αλλά και από το κάποια από τα play-offs θα έχουν πραγματοποιηθεί.

Το επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ από την ΕΠΟ, αλλά και τον Ολυμπιακό, ότι δηλαδή ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν έχει πλέον έννομο συμφέρον να συνεχίσει την υπόθεση, δεν δείχνει αλλά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τον πόθο και των δύο να υποβιβαστεί μαθηματικά ο Απόλλων όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση. Έτσι, αιτιολογούνται και οι εγκληματικές διαιτησίες, αλλά και η εκτενής καθυστέρηση του καθαρογραψίματος της απόφασης της ΕΠΟ για 30 ολόκληρες μέρες (και που τελικά την καθαρόγραψαν μόνο μετά από τελεσίγραφο του CAS που τους έδωσε προθεσμία 2 εργάσιμων ημερών!!).

3 thought on “Η απόφαση του CAS για τα ασφαλιστικά μέτρα”
  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…ΑΥΤΑ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ….ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ή ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

  2. Πολύ σωστά. Προς το παρόν, η μπάλα είναι στα πόδια της διοίκησης και αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει. Θα σουτάρει, θα πασάρει, θα τριπλάρει, τι; Κάτι πρέπει να κάνει.

  3. TI 8A KANEI I DIOIKISH ME THN BALA? 8A THN XASEI! H 8A PASAREI LA8OS H 8A THS THN KLEPSOUN MESA APO TA PODIA!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *