Διαβάστε αυτό

Βλέπουμε την εξής παράγραφο στην είδηση του contra.gr

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι από τη στιγμή που η Καλαμαριά υποβιβάστηκε και έχασε κάθε ελπίδα, δεν θα υποστήριζε πλέον το αίτημά της. Από την πλευρά του Δαμήλου, όμως, επαναλαμβάνεται πως δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι και ο Απόλλων θα μείνει σταθερός στην αρχική του θέση, διεκδικώντας την ηθική δικαίωσή του.

Νομίζανε ότι αν πέφταμε νωρίς, το θέμα θα σταματούσε από την πλευρά μας.

Γι’ αυτό βαλθήκανε να μας ρίξουνε την ψυχολογία, να μας σφάξουνε στη Λεβαδειά, να μας σφάξουνε με την ΑΕΚ, να μας αποδεκατίσουνε με κάρτες, να τρενάρουν για 31 ημέρες την απόφαση, να μη μας δίνουν χαρτί προς το CAS που να τους ενημερώνει για τη λήξη του πρωταθλήματος, μην αναφέρει ΚΑΝΕΙΣ την υπόθεση στον τύπο μέχρι ΠΡΟΧΘΕΣ.

Για να πέσουμε μία ώρα αρχύτερα, και να λήξει το θέμα.

Εμείς όμως θα κάνουμε το παν, έστω και τώρα, έστω και στη Β Εθνική, να κερδίσουμε ΚΑΙ νομικά την υπόθεση. Γιατί ηθικά είμαστε ήδη δικαιωμένοι, στη συνείδηση όλων των φιλάθλων.

Ο Απόλλων ποτέ δεν πεθαίνει!

Ψηλά το κεφάλι αδέλφια!

10 thought on “Γι’ αυτό θέλανε να μας ρίξουν!”
  1. Μου έχει κάνει πρόταση ήδη ο κ Γιώργος Αρβανιτίδης να αναλάβω τη Βέροια μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αλλά δεν προχώρησε κάτι, ούτε το σκέφτηκα εγώ, γιατί είναι ακόμη νωρίς. Για τον ΠΑΟΚ, δεν θα έλεγα όχι, γιατί ξέρετε ότι είναι μέσα στη καρδιά μου». Τα δε εφη ο κ. Γκαγκάτσης σε Ραδιοφωνικο Σταθμό της Θεσσαλονίκης… Τι μας λεει με λιγα λόγια???? τα εχε καλα και σου μου του με τον κ Αρβανιτιδη , τον γνωστο μπακαλοτευτερο… Ζήκουυ ε ζηκουυυ….. Ευχαριστουμε για την ωμή αληθεια που ξεστομισατε για το θεμα του Λαναρη και τον Απολλωνα…. Μη στεναχωρησουμε τον μιστερ φασολι…. ΑΑΑ κατι ωραιες κρεατονοστιμιες πως λεγονται πως λεγονται τζιγκεροσαρμας??? γκογκορετσι??? πολλες οι μυρουδιες εκει στη Λειβαδια με θεα απο τον Παρνασο και την Αραχοβα…. Μηπως κατι παραπανω ξερει ο ΕΡΑΣΠΟΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ να μη ξεχνιομαστε και γιατι ετσι ρε παιδια απο τη μετρο σπορτ??? αν ηταν ο ΠΑΟΚΑΚΙΣ και ο ΡΟΥΛΗΣ θα ψαχνατε και το τελευταιο κόμα…..μηπως τωρα σας εχουνε σωπασει λεω εγω….θελουμε την αληθεια ΡΕ ! ΠΩΛΕΙΤΑΙ ‘
    Η ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΩΠΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ?????

  2. Δίκιο έχουμε, ευχαριστούμε για την κατανόηση, αλλά το δίκαιο δε φτάνει. Βρισκόμασταν σε αγωνιστική άνοδο και από τις 3 Φεβρουαρίου που νικήσαμε τον Ολυμπιακό, για 2.5 μήνες, έκαναν το παν όσοι μπορούσαν για να μας ρίξουν νωρίς και να μη συνεχιστεί η υπόθεση. Τώρα εμείς πέσαμε. Το δίκιο είναι δίκιο, αλλά και ο υποβιβασμός υποβιβασμός. Πληρώνουμε το τίμημα της αδικίας εις βάρος μας! Απίστευτο κι όμως ελληνικό.

    Θα αναστηθούμε όμως!

  3. Θα πάμε την κυριακή για να χειροκροτήσουμε αυτή την ομάδα και τους παίχτες. Ολοι ειναι μεσα στην καρδια μας ειτε προσπάθησαν πολυ είτε λιγότερο για το αποτελεσμα το οποιο διανυουμε… Ακόμα και αυτους που μας πικράνανε με δήθεν προσφυγές και τετοια… Θα πάμε να φωναξουμε να πουμε οτι θα επιστρεψουμε και θα βγούμε και στην ευρώπη…Μπορει να ειναι ονειρο και μαλιστα ουτοπικό…αλλά αν σταματησουμε να ονειρευόμαστε τοτε εχουμε πεθάνει…. Πιστευω οτι καποτε το ονειρο μας θα πραγματοποιηθεί…και δε θα μας λένε γραφικούς τρελους σε αλλες κατηγορίες…. Αν υπάρχει εστω και μια ελπιδα να αναλαβει καποιος που να μπορει να καταφερει να μας κανει να χαμογελασουμε ειναι ευπροσδεκτος στα ονειρα μας…αν ειναι απλα να κονομησει….ας παει σ αλλη παραλία…..Μεταξυ μας….Προσωπικά εχω φαει πολυ πικρα φέτος…. Δε ξερω ποσο θα αντεξω ακομα….

  4. ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΣΗ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 29 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ 20 ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΝΑΡΗ, ΠΕΡΟΝΕ ΚΑΙ ΒΑΛΝΕΡ! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ!

  5. Τα βλέμματα στη Λωζάνη

    Δημοσίευση: 17 Απριλίου 2008 11:51

    Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ζει και αναπνέει για την σημερινή ημέρα (Πέμπτη) και το μυαλό όλων βρίσκεται στην Λωζάνη όπου στις 12:00 ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο από το δικαστικό σήριαλ με την υπόθεση Βάλνερ.

    Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Johnnie Walker Black Label και ζήσε από κοντά την εμπειρία του Grand Prix του Monaco
    Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Καλαμαριά έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στην Ελβετία εκεί όπου το CAS θα εκδικάσει το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων των “Ποντίων”, ενώ παράλληλα θα εξετάσει αν ο “δικέφαλος” και οι “πράσινοι” μπορούν να παρέμβουν ως έχοντες έννομο συμφέρον.

    Είναι γνωστό πάντως πως Καλαμαριά, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα ακολουθήσουν κοινή γραμμή ενάντια τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της ΕΠΟ που εξέδωσε το δελτίο στον Αυστριακό ποδοσφαιριστή.

    Πρόεδρος στο δικαστήριο είναι ο Ισραηλινός Μπάρακ Εφρέμ και μετάσχουν ο Κύπριος νομικός Κρις Γεωργιάδης από την πλευρά του Ολυμπιακού και ο Αγγλος δικηγόρος Αντριου Μαρκ Χόβελ από την πλευρά της Καλαμαριάς, ενώ τόσο η ΑΕΚ με τον Γιώργο Στράτο, όσο και ο Παναθηναϊκός με τον Χάρη Γρηγορίου περιμένουν την άδεια έτσι ώστε να πάρουν μέρος στην διαδικασία.

    Η σημερινή εκδίκαση δε θα είναι ανοιχτή για το κοινό, η εξέλιξη της υπόθεσης θα “τρέξει” εντός δικαστηρίου με κλειστές πόρτες.

    Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα όπου οι “Πόντιοι” έχουν ζητήσει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι να βγει η τελικά απόφαση δεν πρόκειται να ανακοινωθεί την Πέμπτη, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες. Πάντως στο CAS έχουν καταλάβει την σοβαρότητα του θέματος και το γεγονός πως το πρωτάθλημα κρίνεται από την απόφαση της υπόθεσης και γι’ αυτό έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα πάρουν την σωστή απόφαση.

    Αν τελικά γίνει δεκτό το αίτημα της Καλαμαριάς τότε μέχρι να βγει η τελεσίδικη απόφαση τα πράγματα θα είναι ρευστά. Συγκεκριμένα σε περίπτωση λοιπόν που το CAS εγκρίνει τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Απόλλων ζητώντας τη μη επικύρωση της βαθμολογίας και την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών που της έχουν αφαιρεθεί τότε το βράδυ της Κυριακής μετά το πέρας της 30ης αγωνιστικής η βαθμολογία της Super League δεν θα επικυρωθεί.

    Η εξέλιξη αυτή όπως γίνεται κατανοητό θα δημιουργήσει πρόβλημα στην διεξαγωγή των φετινών πλέι οφ κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες αφού ακολουθεί η προετοιμασία της Εθνικής μας εν όψει του EURO του καλοκαιριού που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

    Για το λόγο αυτό και υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις της Super League ενώ μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση. “Αν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, βεβαίως και δεν θα επικυρωθεί η βαθμολογία και δεν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ μέχρι να υπάρξει μια τελική εικόνα”, τόνισε στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης προς τιμή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στην Θεσσαλονίκη.

    Τη Δευτέρα και εντός της προβλεπόμενης διορίας, έστειλαν τα υπομνήματά τους τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΕΠΟ με τους ερυθρόλευκους να ζητούν την απευθείας εκδίκαση της υπόθεσης και την ΕΠΟ να υποστηρίζει πως η Καλαμαριά δεν έχει πλέον έννομο συμφέρον στην υπόθεση αφού έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά ανεξάρτητα από την έκβαση της δίκης.

    Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός -παρά τις λιγοστές πιθανότητες να καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο ακόμα κι αν το CAS δικαιώσει τελικά την Καλαμαριά- έχουν κάνει παρέμβαση στην υπόθεση και ζητούν να γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε ζητήσει η Καλαμαριά για μη επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι να εκδικαστεί οριστικά η υπόθεση.

    Όσο για την τελεσίδικη απόφαση της υπόθεσης Βάλνερ αυτή προβλέπεται να βγει μέσα στον επόμενο μήνα.

    Οι αντιδράσεις των εμπλεκόμενων ομάδων

    Όλα γύρω από τον Βάλνερ γυρίζουν τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι λίγες οι ομάδες που εμπλέκονται στην απόφαση του CAS. Αντιπρόσωποι των εμπλεκόμενων ΠΑΕ μίλησαν στην εφημερίδα “Εξέδρα” για την υπόθεση Βάλνερ με τις απόψεις να διίστανται.

    Ο Γενικός Διευθυντής της Καλαμαριάς δήλωσε: “Εκτιμώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν συνιστά ακύρωση όλου του πρωταθλήματος το σενάριο ματαίωσης των πλέι οφ. Είναι όμως μη ορθολογικό και ταυτόχρονα αρνητικό από πλευράς μάνατζμεντ της διοργανώτριας αρχής. Δεν θα εξυπηρετήσουμε κάτι τέτοιο, ακόμα και εμάς που μας συμφέρει ως εξέλιξη. Σαφέστατα, πάντως θα προκύψει θέμα συνοχής, αφού ήδη διακρίνουμε συμμαχίες και ο κοινός στόχος που έπρεπε να είχε η Σούπερ Λίγκα έχει χαθεί εδώ και καιρό. Επικρατεί μαι σύγχυση ως προς τις δραστηριότητες και την ίδια ύπαρξη της. Σκόπος της ήταν προστατεύσει τα συμφέροντα και των 16 εταιριών και στην πράξη διαπιστώσαμε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και επικρατεί ο πιο δυνατός”.

    O πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας μίλησε με σκληρά λόγια τονίζοντας: “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναβληθούν τα πλέι οφ, διότι η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη και δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα. Εγώ θεωρώ ότι η υπόθεση έχει δικαστεί στο βαθμό που έπρεπε να δικαστεί και από εδώ και πέρα θα πρέπει τα πλέι οφ να διεξαχθούν κανονικά. Αν το CAS μας ζητήσει να περιμένουμε, οφείλουμε να περιμένουμε και ας μην παίξει η Ελλάδα στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην εφαρμόσουμε την προκήρυξη. Άλλωστε γι’ αυτό την υπογράψαμε. Αλλιώς, αν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε, να διαλυθεί η Σούπερ Λίγκα και να δοθεί το πρωτάθλημα στην ομοσπονδία, για να μην μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει”.

    Ο Πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης τόνισε: “Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα ματαιωθούν τα πλέι οφ. Δεν πρόκειται να αφήσουμε να γίνει κάτι τέτοιο. Αν το CAS ζητήσει να περιμένουμε, θα τους περιμένουμε και ας το κάνουμε μετά σε ταχύτερο χρόνο. Αυτό αποφασίσαμε στην αρχή της περιόδου και έτσι θα πορευτούμε. Αν θα λείπουν οι διεθνείς από τους αγώνες, αυτό είναι πρόβλημα των ομάδων και όχι του θεσμού. Στην Ευρώπη, όταν διεξάγεται Παναφρικανικό και λείπουν οι παίκτες, διακόπτονται τα πρωταθλήματας Όχι βέβαια… Αν λοιπόν, δεν διεξαχθούν τα πλέι οφ θα τεθεί ευθέως ζήτημα ακύρωσης ολόκληρου του πρωταθλήματος”.

    Ο Πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης τόνισε: “Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να δεχθούμε τη μή διεξαγωγή των πλέι-οφ. Είμαστε απόλυτοι σε αυτό το θέμα. Όλη η χρονιά έχει διεξαχθεί με βάση μία προκήρυξη που καθορίστηκε στην αρχή του πρωταθλήματος. Δεν είναι δυνατόν τώρα να έρχονται και να μας λένε άλλα… Το CAS ας αποφασίσει ό,τι θέλει. Αυτό το θέμα δεν μας αφορά. Τα πλέι-οφ θα γίνουν ακόμα και αν χρειαστεί να παίξουν μπάλα οι ομάδες το Μάιο. Αλλιώς θα πρόκειται για αλλοίωση του πρωταθλήματος αν ξαφνικά βγει μία απόφαση την Παρασκευή ή το Σάββατο και μας θέτει προ τετελεσμένων γεγονότων. Για αυτό και εμείς θα ζητήσουμε, αν το τοπίο δεν ξεκαθαρίσει οριστικά, ακόμα και να μη διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική. Δεν μπορεί να παιχθεί μία ολόκληρη χρονιά χωρίς οι ομάδες να ξέρουν τί θα μας ξημερώσει τη Δευτέρα”.

    Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κώστας Τακίρης υπογράμμισε: “Είμαι υπέρ του να τηρούνται οι νόμοι και θα πω ότι είναι εντελώς λάθος το τάιμινγκ για μια τέτοια εξέλιξη. Ασφαλώς και τα πλέι οφ έχουν ήδη πετύχει, αφού φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική λαο είναι ελάχιστες οι ομάδες που είναι αδιάφορες. Θα ήταν λοιπόν ιδανικό να διεξαχθούν κανονικά, όμως πιο σημαντικό είναι να τηρούνται οι νόμοι. Είναι καθαρά μια συγκυρία όλη αυτή η υπόθεση. Για εμάς δεν έχει καμία σχέση αν θα διεξαχθούν ή όχι τα πλέι οφ”.

    Ο Αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και της Σούπερ Λίγκα, Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε: “Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα θέμα δικαστικών αποφάσεων. Αν και εφόσον αυτές είναι τελεσίδικες, είμαστε υποχρεωμένοι να τις εφαρμόσουμε. Δεν κρίνονται, όμως έτσι τα πλέι οφ.

    Ο Πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός υπογράμμισε: “Αν συμβεί κάτι τέτοιο, εμείς θα θεωρήσουμε ότι είναι άκυρο όλο το πρωτάθλημα. Από την στιγμή που δεν θα ισχύσει η προκήρυξη, με βάση την οποία παίζαμε μπάλα 30 αγωνιστικές, με τις λίγες νομικές γνώσεις που έχω, όλο το πρωτάθλημα θα είναι σαν να μην έχει διεξαχθεί. Μπρούμε ευθέως να μιλήσουμε ακόμα και για νόθευση και ακύρωση του πρωταθλήματος”.

    Ο Πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη Β’ Εθνική. Θα παρακολουθούμε, όμως στενά τις εξελίξεις, αφού σε περίπτωση που δεν θα διεξαχθούν τα πλέι οφ καταλαβαίνετε ότι θα τεθεί θέμα αλλοίωσης ολόκληρου του πρωταθλήματος. Αν συμβεί κάτι τέτοιο εμείς θα ζητήσουμε να διεξαχθούν ξανά οι δέκα τελευταίες αγωνιστικές. Αυτές δηλαδή που διεξήχθησαν μετά την διεξαγωγή του παιχνιδιού Καλαμαριά-Ολυμπιακός. Δεν πρόκειται να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα δούμε πως θα μπορούμε να αντιδράσουμε, ακόμη και με προσφυγή στα δικαστήρια”.

    απο sport24.gr

  6. Προσέξτε αυτήν εδώ την παράγραφο:

    Τη Δευτέρα και εντός της προβλεπόμενης διορίας, έστειλαν τα υπομνήματά τους τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΕΠΟ με τους ερυθρόλευκους να ζητούν την απευθείας εκδίκαση της υπόθεσης και την ΕΠΟ να υποστηρίζει πως η Καλαμαριά δεν έχει πλέον έννομο συμφέρον στην υπόθεση αφού έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά ανεξάρτητα από την έκβαση της δίκης.

    Αυτή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αυτό που γράφω στο ποστ, και έχω ξαναγράψει πολλές φορές. Μετά τον αγώνα και την ένσταση του Ολυμπιακού, έκαναν ΟΛΟΙ το ΠΑΝ για να υποβιβαστεί ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ο Απόλλων το ΝΩΡΙΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    Από τη μία καθυστερούσαν τις αποφάσεις, με την άρνηση να την καθαρογράψουν έως ότου τους έστειλε ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ επιστολή το CAS, κι από την άλλη με εγκληματικές διαιτησίες και γραμμή στον τύπο να μας θεωρούν ήδη υποβιβασμένους, μας έριχναν το ηθικό και προσπαθούσαν να πέσουμε νωρίς, ώστε να ισχυριστούν ότι δεν έχουμε πλέον έννομο συμφέρον.

    Λοιπόν, υπαίτιος για τον υποβιβασμό ΔΕΝ είναι ο μόνο ο Ολυμπιακός. Είναι και η ίδια η ΕΠΟ. Είναι και οι άλλες ομάδες που τόσους μήνες δεν έλεγαν τίποτα. Ακόμα και αυτές που έστειλαν τώρα δικηγόρους, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ!

    Άει σιχτήρ πια!

    Συμφωνώ με την πρόταση της Βέροιας! Να διεξαχθούν ΞΑΝΑ όλα τα παιχνίδια από εκείνη την αγωνιστική και μετά. Να παίξουμε ξανά, κι ας λείπουν οι διεθνείς. Μόνο έτσι θα επανέλθουν οι δίκαιες συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

  7. Ρε παιδιά,λένε ότι θα παίξει με τον ΠΑΟ ο Βάλνερ.ΧΑΧΑ.Τώρα αυτό τι σημαίνει;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *