Χάσαμε από τον Ηρακλή 5-2, αν και προσπαθήσαμε, ειδικά στα πρώτα 75 λεπτά.

Το γκολ της ισοφάρισης, 2-2, ειλικρινά ΔΕΝ το πανηγύρισα. Εκείνη την ώρα νικούσε ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης ήταν στο 1-1 (έκανε 1-2 αμέσως μετά).

Αν φέρναμε ισοπαλία, θα πέφταμε ΚΑΙ οι δύο!

Η αιτία της πτώσης είναι ΣΑΦΩΣ ο Ολυμπιακός.

Το κυνήγι πρέπει να συνεχιστεί για να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ που το αξίζει περισσότερο. Για τον απλούστατο λόγο ότι έχει κατακτήσει περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο (και τους έριξε και μία τεσσάρα!)

Ο Αστέρας Τριπόλεως χάνει την πέμπτη θέση, επειδή ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΕ (κατά τα φαινόμενα) με τον Λεβαδειακό. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 4. Όταν μετά το 85 συνειδητοποίησε ότι η Λάρισα το πάλευε και κέρδισε τον Εργοτέλη, ήταν πολύ αργά πια. Κέρδισε και ο Πανιώνιος και όπως φαίνεται ο Αστέρας θα πάει για έβδομος.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ο Αστέρας. Ακόμα δεν ανέβηκε στην Α και άρχισε τα κόλπα. Κατατάσσεται αυτομάτως στις αναξιόπιστες ομάδες.

Περισσότερα θα γράψω τις επόμενες ημέρες.

8 thought on “Πέσαμε … αλλά με ΨΗΛΑ το κεφάλι!”
  1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ CAS?ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΕΣΕ?

  2. Από όσο γνωρίζω, ισχύει το ότι Τρίτη ή Τετάρτη θα συζητηθεί το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων του Απόλλωνα κατά της αλλαγής της βαθμολογίας. Δηλαδή το αίτημα να επαναδιαμορφωθεί η βαθμολογία με βάση τα αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι να τελεσιδικήσει το ζήτημα.

    Πάντως, για να πω την αλήθεια, οι φίλοι της ΑΕΚ (και ενδεχομένως και η διοίκηση) μόνο από την περασμένη εβδομάδα άρχισαν να ρωτάνε και να ενδιαφέρονται για το θέμα. Από τις 3 Φεβρουαρίου που έγινε το παιχνίδι και την επομένη που έγινε η ένσταση μέχρι σήμερα τίποτα.

    Ούτε ο Παναθηναϊκός. Όταν έκανε 31 ημέρες η ΕΠΟ για να καθαρογράψει την απόφαση, κανείς δεν συμπαραστάθηκε.

    Όταν ο Απόλλων ζήτησε χαρτί από τη Superleague που να ζητάει από το CAS να αποφανθεί πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός το αρνήθηκε και αντί αυτού έδωσαν μόνο ένα ξερό χαρτί με την ημερομηνία της τελευταίας αγωνιστικής, δε βγήκε καμία άλλη ομάδα να μας υποστηρίξει.

    Τώρα που εμείς πέσαμε και κάποιοι της ΑΕΚ συνειδητοποίησαν ότι μπορεί να πάρουν το πρωτάθλημα από δικές μας κινήσεις, τώρα άρχισε το ενδιαφέρον!

    Το όψιμο ενδιαφέρον είναι για σας, όχι για το ποιος είναι ηθικά δικαιωμένος από αυτήν την ιστορία.

    Είναι λίγο αργά ξέρετε…

    Εγώ είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε κανένα θέμα Βάλνερ, και αν χάναμε από τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο, ο Απόλλων σήμερα θα ήταν σωσμένος και μαθηματικά. Κάποια στιγμή θα το αναλύσω εκτενέστερα.

    Άρα, εμείς είμαστε οι χαμένοι.

    Εσείς, σε πρωτάθλημα δεν ελπίζατε. Ανέλπιστο θα σας έρθει, αν σας έρθει, λόγω αυτής της ιστορίας. (Απευθύνομαι σε φίλους της ΑΕΚ).

    Όσο κι αν ειλικρινά επιθυμώ να γίνει αυτό και να το πάρετε εσείς το πρωτάθλημα, δεν μπορώ παρά να μη σημειώσω την πικρία μου.

    Η διοίκηση δεν ξέρω πώς νιώθει, αλλά εγώ έχω ψηλά το κεφάλι.

    Ούτως ή άλλως, ο Απόλλων Καλαμαριάς φέτος πήρε τρία πρωταθλήματα, πέτυχε μία σωτηρία, και έχει και έναν υποβιβασμό.

    Σωτηρία στην Α Εθνική στο Χάνμπτολ και παραμονή στα μεγάλα σαλόνια
    Πρωτάθλημα Α2 Βόλευ και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια
    Πρωτάθλημα στην Α2 Εθνική Μπάσκετ Γυναικών και επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια
    Πρωτάθλημα στη Γ Εθνική Μπάσκετ Ανδρών και επιστροφή στη Β Εθνική
    Υποβιβασμός στο ποδόσφαιρο στη Β Εθνική. Υπομονή και θα ξανάρθουμε γρήγορα.

    Ο αθλητισμός και το ήθος στην Καλαμαριά προάχθηκε φέτος.

    Γι’ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι.

    (Και ίσως ο υποβιβασμός γίνει αφορμή για βελτιώσεις και αλλαγές στην ομάδα! Ουδέν κακόν αμιγές καλού!!)

  3. Πάλι καλά που τα υπόλοιπα αθλήματα του Απόλλωνα πρωταγωνιστούν και μας χαρίζουν και κάποιες χαρές. Από τη νέα σεζόν όλοι πρέπει να τα στηρίξουμε, γιατί όπως φαίνεται αυτά μπορούν να φέρουν στην ομάδα μας τίτλους και διακρίσεις, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο.
    ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΤΟΥ!

  4. Κρίμα για τον Απόλλωνα.
    Τώρα,για την λύπη που εκφράζεις νομίζω από την αρχή όλοι οι φίλαθλοι,ακόμα και αυτοί του ολυμπιακού ήταν ενάντια στην διοίκησή τους που έκανε την ένσταση.Εξάλλου το θέμα είναι στην δικαιοσύνη.Και στη Λωζάνη είναι σοβαροί άνθρωποι.Να δούμε τι θα γίνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *