Τέλος τα ψέμματα κύριοι!

Μετά την ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΗ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ (για την ΕΠ{Ο) αίτηση του διεθνούς δικαστηρίου CAS προς την ΕΠΟ να αποστείλει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) το σκεπτικό της απόφασης του δευτεροβάθμιου οργάνου και να ζητήσει τον λόγο της ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ καθυστέρησης, αναγκάστηκε η ΕΠΟ να στείλει το σκεπτικό τελικά, ήθελε δεν ήθελε.

Μάζεψαν λοιπόν όλο το υλικό και την προσεχή Τρίτη 15 Απριλίου, 5 ημέρες πριν την τελευταία αγωνιστική, θα συνεδριάσει και θα ανακοινώσει την απόφασή του επί της έφεσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ένσταση του Ολυμπιακού.

Άντε να δούμε πότε θα ασχοληθεί και η Ελληνική αθλητική δημοσιογραφία με το θέμα, γιατί μετά τις 5 Μαρτίου όλοι το έχουνε γραμμένο — να μην πω που.

Για να δούμε μήπως αν μπουν τα πράγματα στη θέση τους, συγκλονιστεί το πανελλήνιο, αλλάξει ο πρωταθλητής, γίνει σεισμός στην ουρά και δικαιωθούν και νομικά οι ΗΘΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ της υπόθεσης, δηλαδή ο ποδοσφαιριστής Ρόμαν Βάλνερ και ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Λίγες μέρες υπομονή παίδες!

Εντωμεταξύ εμείς βουρ για νίκη με τον Ηρακλή την Κυριακή!

10 thought on “Στις 15 Απριλίου η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση από το CAS για την υπόθεση Ολυμπιακού/Βάλνερ/Απόλλωνα Καλαμαριάς”
  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ “ΠΑΠΑΣ”…
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΑΚΙ….

  2. Re paidia,simera akousa sto radiofwno oti i epo den thewrei telesidiki tin apofasi pou exei vgalei kai tha ksanasunedriasoun h kati tetoio me apotelesma na min mporei to cas na ekdikasei tin upothesi.Isxuei ontws auto?

  3. Πράγματι, ακούστηκε κάτι τέτοιο. Έστειλε ο Γκαγκάτσης επιστολή στο CAS και τους λέει να μη βιαστούν να αποφασίσουν επειδή δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση στην ΕΠΟ! Εντωμεταξύ η απόφαση έχει τελεσιδικήσει στην ΕΠΟ, αυτό που εκκρεμεί είναι τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης του δευτεροβάθμιου, δηλαδή να επανέλθει η βαθμολογία στην πραγματική -αυτή των αγωνιστικών χώρων- μέχρι τελεσιδικήσει στο CAS! Μύλος…

    το θέμα είναι ότι μας πάνε όλοι κατενάτσιο για να μην προλάβουνε. Παίζονται πολλά, ολόκληρο πρωτάθλημα! Ίδωμεν…

  4. Οκ.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Εγώ ΑΕΚ είμαι και μακάρι να δικαιωθεί ο Απόλλων.Νομίζω έχει στείλει και η ΑΕΚ τους δικηγόρους της για να μελετήσουν την υπόθεση και να ταχθούν με το μέρος της Καλαμαριάς.Άντε να δούμε τι θα γίνει…

  5. Οι τύποι είναι απερίγραπτοι. Γελάει ο κόσμος!!!!
    Η αρχική απόφαση δεν ήταν επανάληψη του αγώνα?
    Η δευτεροβάθμια εκδίκαση των εφέσεων δεν έδωσε τους βαθμούς σκανδαλωδώς στον Ολυμπιακό?

    Και τώρα μας λέει η ΕΠΟ και ο κ. Γκαγκάτσης, οτι δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση στην Ελλάδα, και οτι ξαναανοίγει, επειδή θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να τελειώσει το πρωτάθλημα… Δεν θέλουν με τίποτα να πάει στο CAS, γνωρίζοντας οτι θα χάσουν τους βαθμούς…
    Δηλαδή ΕΠΟ και Γκαγκάτσης κάνουν οτι μπορούν για να εξυπηρετήσουν τον Κρόκους…

    1. Αφού δεν έχει κλείσει η υπόθεση ούτε καν στην Ελλάδα όπως λέτε, τότε πώς έχει πάρει τους βαθμούς ο Ολυμπιακός? Δώστε πίσω τους βαθμούς, και βλέπουμε όταν τελειώσει.
    2. Αφού δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση στο CAS, στη Λωζάνη, πως είναι δυνατόν να ισχύει η βαθμολογία αυτή στην Ελλάδα, χωρίς κάν ένα αστεράκι δίπλα από Ολυμπιακό και Καλαμαριά????

  6. Ακριβώς αυτό είναι το θέμα!!

    Από τη μία ΠΗΡΑΝ τους βαθμούς από τον Απόλλωνα, λες και η απόφαση ήταν τελεσίδικη.

    Μετά, έκαναν 30 μέρες για να καθαρογραφτεί η απόφαση, για να καθυστερήσει η προσφυγή στο CAS.

    Και τώρα που έγινε, λένε ότι δεν τελεσιδίκησε στην ΕΠΟ, και άρα το CAS δεν έχει αρμοδιότητα να αποφανθεί!

    Και την άλλη Κυριακή λήγει το πρωτάθλημα.

    Είναι αισχροί.

  7. Ego exo na pw,pos auth ti stigmi,exoun riksei ton apollon kalamarias stin B Ethniki,kai pane na sterisoun to protathlima apo thn AEK pou fetos pragmatika tis aksizei!15 xronia blepoume to idio theatro,me ton opoion dipote tropo o Olympiakos katafernei na pernei to protathlima!se 5 meres telionei to protathlima,tha tou dosoun tin koupa,kai meta tha bgei i apofasi?Ego sas lew pos i apofasi dikeonei tin kalamaria kai stelnei tin aek stin proth thesh,tha tou poun fere piso to protathlima tha paei stin aek?ETOIMASTITE GIA POLEMO!

  8. Filoi gia sas apo thn makrini Australia. Euxomai na mou apantisete giati eilikrina den mporo na katalabw auto to thema me ton Ρόμαν Βάλνερ. Tha ithela prota na kserete oti eimai gios tou Lefteri Triantafyllou palaimarxos tou Olympiakou, sthn epoxh 1946 – 1951. Para pou exoume Olympiakes rizes kai distixos o Olympiakos katethese efesi gia na pari to paixvidi sta xartia, to thema pou den mporw na katalabw einai to ekseis:

    H EPO den exei kamia efthini se authn thn periptosi pou isos egrine kai afise thn Kalamaria na metagrefthi o Ρόμαν Βάλνερ;??? Mou fenete ligo parakseno auto, alla den eimai kai sigouros an h EPO asxolite se kathe metagrafi, h auto to thema einai efthini ths omadas;???

    Sas euxomai oti kalutero gia to mellon. Good Luck !!!

    Kostas Triantafyllou
    Sydney, Australia

  9. Γεια σου φίλε.

    Απαντώ.

    1. Η ΕΠΟ εξέδωσε κανονικά το δελτίο του ποδοσφαιριστή και τη λεγόμενη “μπλε κάρτα”. Αυτό το κάνει όταν εγκρίνει μία μεταγραφή και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί. Άρα έχει πλήρη ευθύνη.

    2. Εκτός αυτού, ο Απόλλων ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δόλο σε καμία περίπτωση. Πλήρωσε τον Ιανουάριο για ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί φέτος και όχι του χρόνου, που δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα ανήκε.

    3. Επίσης, ο Βάλνερ δεν μεταγράφηκε σε άλλη ομάδα, αλλά δόθηκε δανεικός για 24 ημέρες το Δεκέμβριο ΕΚΤΟΣ μεταγραφικής περιόδου. Αυτοί οι δανεισμοί γίνονται μόνο στη Μ. Βρετανία και με βάση το καταστατικό της ΦΙΦΑ (αλλά και της ΕΠΟ) δε λογίζονται σα μεταγραφές.

    4. Τέλος, αν αγνοηθούν τα παραπάνω, θα έπρεπε να τιμωρηθεί μόνο ο ποδοσφαιριστής και όχι η ομάδα, και μάλιστα με ΕΠΙΠΛΕΟΝ ένα βαθμό (από τους τρεις του συγκεκριμένου αγώνα)

    Τα όργανα της ΕΠΟ απέρριψαν όλα τα παραπάνω και θεώρησαν υπαίτιο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

    Θυμίζω ότι τον Ιανουάριο πιάστηκε ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ και τιμωρήθηκε μόνο ο ίδιος, και όχι η ομάδα!

    Αυτά εν συντομία

  10. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΘΕΛΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ… ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΞΕΡΩΤΑ ΕΞΗΣ… Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΕΝΑΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΝΑΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΗΣΡΑΗΛΙΝΟ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ;;; ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. Υ.Γ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ”ΚΛΙΚΑ”. Υ.Γ2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ SITE. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΘΗΝΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *