1-0 ο Μπάρκογλου στο 89 μας λύτρωσε!

100% σωστοί στις προβλέψεις μας την περασμένη εβδομάδα. Έγραφα τα εξής

αγωνιστική
ΑΕΚ-Εργοτέλης
Απόλλων-Ξάνθη
Πανιώνιος-Βέροια
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Υποθέσεις: νικάμε την Ξάνθη, χάνει ο Εργοτέλης από την ΑΕΚ, νικάει ο Λεβαδειακός τον ΠΑΟΚ και δεν κερδίζει η Βέροια τον Πανιώνιο

Βαθμολογία
Εργοτέλης 27
Λεβαδειακός 27
Απόλλων 26
Βέροια 22 (με ισοπαλία εκτός)

Και τα πράγματα έγιναν ακριβώς έτσι. Οπότε συνεχίζουμε με το σενάριο της προηγούμενης εβδομάδας, όπως ακριβώς το λέγαμε.

Υπάρχει ένα επιπλέον στοιχείο! Ότι ο Ατρόμητος έχασε από τον Αστέρα στην έδρα του, οπότε παραμένει στους 28 βαθμούς και έχει να παίξει δύο παιχνίδια εκτός έδρας! Στη Βέροια και στη Νέα Σμύρνη. Εφόσον η Βέροια παλεύει ακόμα, και πήρε παληκαρίσια ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, μπορεί ο Ατρόμητος να μην ξεπεράσει τους 29 βαθμούς (αν πάρει μόνο μία ισοπαλία δηλαδή) και να υποβιβαστεί αυτός!

Τέλος, η ισοπαλία του Ηρακλή, τον ανεβάζει στους 32 και διασφαλίζει ακόμα καλύτερα μία διαφορά από όλους εμάς (Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Εργοτέλη και Απόλλωνα), οπότε δεν καίγεται τόσο. Με ισοπαλία στο μεταξύ μας εξασφαλίζει 100% την παραμονή και με ήττα είναι και πάλι σχεδόν σωμένος (εκτός αν γίνουν ΠΟΛΛΕΣ εκπλήξεις).

Η βαθμολογία σήμερα

Ηρακλής 32
Ατρόμητος 28
Λεβαδειακός 27
Εργοτέλης 27
Απόλλων 26 (δεδομένου ότι παίρνουμε τους +4)
Βέροια 22

Βέροια-Ατρόμητος
Ηρακλής-Απόλλων
Λάρισα-Εργοτέλης
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός

Στα δύο τελευταία παιχνίδια μας, με Ηρακλή και Παναθηναϊκό, πάμε για ΜΙΑ ΝΙΚΗ και ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ! Ας κάνουμε πρώτα τη νίκη!

ΥΓ. Το παιχνίδι Βέροια-Ατρόμητος ΔΕΝ μας συμφέρει να έρθει ισοπαλία. Γιατί αν ο Ατρόμητος κάνει δύο ισοπαλίες και πάει στους 30 βαθμούς και αυτός, τότε επειδή χάσαμε δύο φορές από τον Ατρόμητο, μπλέκονται πολύ οι ισοβαθμίες και μπορεί να μη μας ευνοεί πολλαπλή ισοβαθμία στους 30… Θα λείπει και η Βέροια (που έχει ήδη οροφή τους 28) που τη νικήσαμε εμείς δύο φορές…

3 thought on “Νίκη 1-0 με Ξάνθη και συνεχίζουμε να ελπίζουμε!”
  1. Ρε παιδιά,με την υπόθεση Βάλνερ έχετε καμιά πληροφόρηση τι θα γίνει;Πότε θα βγει η απόφαση;

  2. Μετά την καθυστέρηση περίπου ένα μήνα να συνεδριάσει το δευτεροβάθμιο (3/2 με 5/3), μετά την καθυστέρηση ένα μήνα να καθαρογραφτούν τα πρακτικά της απόφασης του δευτεροβάθμιου (5/3 με 5/4), αναγκάστηκαν να δώσουν την απόφαση αφού πιέστηκαν από το CAS, το διεθνές αρμόδιο αθλητικό όργανο.

    Επίσης, ο Απόλλων θα κατέθετε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης της ΕΠΟ, ώστε να πάρουμε προσωρινά τους βαθμούς πίσω μέχρις αποφανθεί οριστικά το διεθνές όργανο. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε ακόμα.

    Το CAS αυτή τη στιγμή, έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να συνεδριάσει από μέρα σε μέρα. Επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι εκεί, είμαι βέβαιος ότι θα συνεδριάσουν πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Η απόφασή τους θα πρέπει να επικυρωθεί και από την ΕΠΟ αλλά δε νομίζω να παίξουν και άλλα παιχνίδια εκεί στην ΕΠΟ.

    Εμείς παίζουμε σαν να έχουμε ήδη τους βαθμούς.

    Ελπίζουμε ο Άρης να πάρει μία ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αδιάφορος την τελευταία αγωνιστική και να τον κερδίσουμε πιο άνετα. Οπότε με μία ισοπαλία με Ηρακλή (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ισοπαλία), έχουμε πολλές ελπίδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *