Ο Κώστας Γεωργιάδης, συνεργάτης του προπονητή του Απόλλωνα Δημήτρη Καλαΐτζίδη, στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης δήλωσε ότι η νίκη του Απόλλωνα στην Ξάνθη με 1-0 ήτανε σπουδαία και ότι ο αντίπαλος είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βοήθησε πολύ τον Απόλλωνα στον πρώτο γύρο όταν ήρθε στην Καλαμαριά και μας κέρδισε. Ήταν η μόνη ήττα της ομάδας. Έκτοτε, η ομάδα έκανε μόνο μία γκέλα, την περιβόητη ισοπαλία στη Νάουσα 2-2 σε επεισοδιακό παιχνίδι.

 

Η ήττα όμως από τον Ορφέα στον πρώτο γύρο αύξησε την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, και αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σταθερή απόδοση της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια.

 

Δήλωσε επίσης ότι όλες οι ομάδες έχουν ένα έξτρα κίνητρο όταν παίζουν με τον Απόλλωνα. Σε πολλούς είναι απλώς να νικήσουν τον πρωτοπόρο, μία πρόκληση από μόνη της. Σε άλλους μπορεί να είναι και κάτι άλλο.

 

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ο Απόλλων έχει 5 παιχνίδια εντός έδρας και 2 εκτός (με Απόλλωνα Παραλιμνίου και Καβάλα).

 

Η Δόξα Δράμας έχει έναν αγώνα στα χαρτιά (με την ΑΕ Ποντίων, η οποία κόστισε στον Απόλλωνα 6 βαθμούς τιμωρίας), 1 μόνο παιχνίδι εντός έδρας και 5 παιχνίδια εκτός έδρας! Εκτός έδρας έχει να αντιμετωπίσει: τον Απόλλων Παραλιμνίου, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Αλμωπό Αριδαίας, τη Νάουσα και τον Νέστο Χρυσούπολης.

 

Η διαφορά παραμένει στο +1 για τον Απόλλωνα (αγωνιστικά +7).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *