Μιλάμε για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς και υπέρ του Ολυμπιακού

Με τη σειρά

1. Ο Βάλνερ δίνεται δανεικός για 27 μέρες ΕΚΤΟΣ μεταγραφικής περιόδου (αρχές Δεκεμβρίου 2007) και ο Απόλλων τον αποκτά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

2. Η ΕΠΟ εγκρίνει τη μεταγραφή και εκδίδει την καρτέλα του ποδοσφαιριστή. Καμία αντίρρηση από κανέναν.

3. Αγωνίζεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου ο Απόλλων κερδίζει με 1-0. Στο φύλλο αγώνος δε γράφεται τίποτα

4. Δικηγόρος ενημερώνει την ώρα του παιχνιδιού τη Βέροια και τον Λεβαδειακό, και κατόπιν τον Εργοτέλη. Ένας από αυτούς ενημερώνει τον Ολυμπιακό Κυριακή βράδυ.

5. Τη Δευτέρα το ΔΣ του Ολυμπιακού σκέφτεται να μην κάνει ένσταση, αλλά αλλάζει γνώμη ξαφνικά και κάνει ένσταση

6. Το Πρωτοβάθμιο λέει ότι ο αγώνας είναι άκυρος και πρέπει να ξαναγίνει

  • Επειδή ο αγώνας καθίσταται άκυρος, ο Καραλιόπουλος και ο Φαβάλι (βασικοί) δεν αγωνίζονται με τον Εργοτέλη ως τιμωρημένοι πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τελικά ο αγώνας αργότερα θα κατακυρωθεί στον Ολυμπιακό, οπότε θα μπορούσαν να παίξουν. Ο Απόλλων νικούσε 2-0 και ισοφαρίστηκε 2-2 στις καθυστερήσεις, όταν δεν υπήρχαν ποδοσφαιριστές ούτε για αλλαγή καθυστέρησης! Μείον δύο βαθμοί ως τώρα!

7. Στο δευτεροβάθμιο η απόφαση αλλάζει και κατακυρώνεται στον Ολυμπιακό το παιχνίδι με 0-3. Επιπλέον ένας βαθμός τιμωρία. Δηλαδή άλλοι τέσσσερις βαθμοί

8. Ο Απόλλων ενημερώνει τη Σούπερ Λήγκα ότι ζητάει χαρτί που να ζητάει από το δικαστήριο CAS της ΦΙΦΑ να αποφασίσει πριν τη λήγει του πρωταθλήματος, ώστε να επικυρωθεί η απόφαση και να τροποποιηθεί η βαθμολογία (εφόσον ο Απόλλων δικαιωθεί)

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

1. Η απόφαση πάρθηκε στις 5 Μαρτίου και ΑΚΟΜΑ δεν έχει καθαρογραφτεί, προκειμένου να σταλθεί στη ΦΙΦΑ! Μετράτε ημέρες

2. Το χαρτί δεν δόθηκε στον Απόλλωνα, μετά από πιέσεις του Ολυμπιακού! Δόθηκε άλλο χαρτί που αναφέρει απλά πότε λήγει το πρωτάθλημα, ως συμβιβασμός!!

Είναι προφανές ότι όλοι ξέρουν ότι ο Απόλλων μπορεί όντως να δικαιωθεί στο CAS και παίζουν κατενάτσιο ώστε ακόμα και αν αυτό γίνει, να γίνει αργά ώστε να μη μετρήσει! Για να πάρει το πρωτάλθημα ο Ολυμπιακός και να υποβιβαστεί ο Απόλλων῎

Εντωμεταξύ η σφαγή του Απόλλωνα συνεχίζεται!

1. Πέναλτυ φάντασμα στο Λεβαδειακό με το οποίο γίνεται το 1-0. 7 κίτρινες κάρτες στο ίδιο παιχνίδι και 1 κόκκινη μετά τη λήξη του αγώνα!

2. Δε μας δίνεται ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πέναλτυ με την ΑΕΚ στο 12 (θα κάναμε 1-0), και δεν αποβάλλεται ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ λίγα λεπτά μετά το 0-1

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aOg5rnu9gTQ&hl=en]

και ποιος ξέρει τη συνέχεια;

Πρόκειται για ΑΙΣΧΟΣ

Πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!

9 thought on “Ένα τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο ποδόσφαιρο περνάει απαρατήρητο!”
  1. Σωστα ολα οσα αναφερεις αλλα εγω να ρωτησω η διοικηση μας τι εκανε για ολα αυτα ωστε να προφυλαξει την ομαδα? Γιατι να παρει παιχτη ενω υπηρχε προβλημα με την μεταγραφη του χωρις να εχει ΕΓΡΑΦΗ διαβεβαιωση απο την ΦΙΦΑ οτι μπορει να αγωνιστει? Γιατι δεν προφυλαξε την ομαδα απο τα κορακια και περημενε το ματς στην Λιβαδεια για να βγαλει ανακοινωση? Ο κ Γατσης μετα τη σφαγη στη Λεοφωρο δήλωσε οτι ο Απολλων ειναι μεγαλη ομαδα και δεν βγαζει ανακοινωσεις…. μετα την Λιβαδεια τι εγινε και εβγαλε? Γιατι ελεγαν στον Κατσαβακη οτι ειναι δικο του θεμα η επιστροφη στην Καλαμαρια ενω ηξεραν οτι για να γινει κατι τετοιο πρεπει να συντρεχουν σοβαροι λογοι???
    ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ….
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…..

  2. Δεν έχω καμία πρόθεση να υπερασπιστώ τη διοίκηση. Για την περίπτωση του Βάλνερ η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι δεν το γνώριζε και κατηγορεί τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ότι δεν ενημερώθηκε. Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια, διότι νομικά υπάρχει και ο «ενδεχόμενος δόλος», δηλαδή να κάνεις κάτι που ξέρεις ότι είναι παράτυπο, αλλά να το κάνεις πρώτον με την ελπίδα ότι δε θα γίνει αντιληπτό και δεύτερον ότι εάν γίνει αντιληπτό θα ισχυριστείς ότι δεν είναι δυνατόν να έκανες κάτι παράτυπο εν γνώση σου, επειδή ζημιώνεσαι από αυτό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει η διάκριση αυτή. Ουσιαστικά είναι μόνο στην κρίση του δικαστή. Πάντως, η ΠΑΕ ισχυρίστηκε στο πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ ότι δεν το γνώριζε, και το υποστηρίζει από το ότι πλήρωσε για αγορά ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει τώρα και όχι από Σεπτέμβριο. Άρα είχε οικονομική ζημία (πλήρωσε) και περίμενε όφελος σήμερα (δηλαδή τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα). Επίσης (προσθέτω εγώ, γιατί αυτό που θα πω τώρα δεν το διάβασα στο σκεπτικό της ΠΑΕ, και το διάβασα όλο το σκεπτικό των δικηγόρων), δεν είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Απόλλων τη νέα χρονιά, οπότε τα σχέδια της ομάδας μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά, οπότε δεν είναι δυνατόν να αγοραστεί ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο με σκοπό να χρησιμοποιηθεί από τη νέα χρονιά.

    Εφόσον λοιπόν δεχθούμε ότι η ΠΑΕ δεν το γνώριζε, τότε το στοιχείο του ότι δεν είχε δόλο κατά τη μεταγραφή (δηλαδή δεν γνώριζε ότι αγωνίστηκε σε άλλες δύο ομάδες ήδη) θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό για τον Απόλλωνα και ναι μεν να καταδικαστεί ο ποδοσφαιριστής, αλλά ΟΧΙ η ομάδα. Να θυμίσω ότι ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη πιάστηκε με αναβολικά και τιμωρήθηκε ο ίδιος αλλά όχι η ομάδα.

    Τα όργανα της ΕΠΟ όμως ΔΕΝ αποδέχθηκαν το ελαφρυντικό, με σκεπτικό ακόμα άγνωστο αφού από τις 5 Μαρτίου μέχρι σήμερα 25 μέρες μετά ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΤΕΙ το σκεπτικό, ώστε να ολοκληρωθεί η ένσταση στο CAS… Μέγα σκάνδαλο και αυτό…

    Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου! Όσο μπόρεσα να παρακολουθήσω φέτος, όποιος έβγαζε ανακοινώσεις μία Δευτέρα, την επόμενη Κυριακή του φέρονταν καλύτερα οι διαιτητές. Βέβαια, κι εγώ θα ήμουν φειδωλός με ανακοινώσεις, αλλά φέτος το κακό ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ! Οι ανακοινώσεις διασφαλίζουν το 50-50 και αφού όλοι αυτό κάνουν, και αφού δε διορθώνεται αλλιώς το πράγμα, ε αυτό έπρεπε να κάνουμε κι εμείς νωρίτερα. Αλλά εμείς και που βγάλαμε ανακοίνωση με Λεβαδειακό, μας έσφαξαν χειρότερα με την ΑΕΚ την επόμενη βδομάδα. Τι να πει κανείς…..

    Εγώ πάντως ΑΚΟΜΑ πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε στη ΦΙΦΑ, αλλά το κακό είναι ότι η ψυχολογία της ομάδας μας είναι στο ναδίρ και χάνουμε επιπλέον βαθμούς μόνο από αυτό. Πρέπει το κλίμα να το αντιστρέψουμε! μπορούμε να σωθούμε! Μόνο νίκη αύριο στη Λάρισα! Γιατί φοβάμαι ότι ακόμα και αν πάρουμε τους 4 βαθμούς, θα είμαστε κάτω από τη γραμμή, και θα λένε όλοι ότι ορίστε, τι φωνάζατε, πάλι θα πέφτατε.. ενώ δεν θα είναι έτσι γιατί λόγω καλύτερης ψυχολογίας θα είχαμε σωθεί πολύ νωρίτερα αν δε συνέβαινε τίποτα από αυτά.

    Α! και κάτι ακόμη. Θεωρούσα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ τη μη συμμετοχή των Καραλιόπουλου και Φαβάλι με τον Εργοτέλη. Ό,τι και να αποφάσιζε το δευτεροβάθμιο, η πρώτη απόφαση θα ανατρέπονταν οπωσδήποτε. Επανάληψη του αγώνα ήταν μία ηλιθιότητα που δε στεκόταν πουθενά. Η εγκρίνεις την ένσταση ή όχι. Κακώς δε συμμετείχαν και φοβόμουν μη μας στοιχίσουν αυτές οι απουσίες. Από την προηγούμενη ημέρα το έλεγα. Και τελικά μας στοίχισαν. ΑΥΤΗ ήταν αδιανόητη χαζομάρα της διοίκησης. Αδιανόητος φόβος. και να έκανε ένσταση ο Εργοτέλης, εφόσον η απόφαση θα ανατρέπονταν, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

    Δυστυχώς εκεί χάσαμε εμείς 2 βαθμούς, και ο Εργοτέλης πήρε 1 βαθμό. Εδώ η διοίκηση έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ και αυτό δεν το έχει γράψει κανείς να το καταλάβουν και οι ίδιοι.

  3. Οτι υπηρχε “θεμα” στην περιπτωση Βαλνερ η διοικηση το ηξερε απο πριν και πριν ολοκληρωθει η μεταγραφη η εφημεριδες εγραφαν οτι υπαρχει καποιο κολημα στη μεταγραφη και η ΠΑΕ περημενε απο την ουφα διαβεβαιωση οτι ο παιχτης μπορει να αγωνιστει κανονικα. Την πηραν ποτε αυτη την διαβεβαιση εγραφος? ή βασιστηκαν στα λογια του οποιουδηποτε μανατζερ που δουλεια του ειναι να πουλαει? Και φυσικα ειμαστε καχυποπτοι με την διοικηση σε τετοιες περιπτωσεις γιατι εχει δωσει και αναλογα δειγματα γραφης…(βλ Περονε περσι Λαναρης φετος)
    Δεν ξερω αν το κανουν απο ανικανοτητα ή επιτειδες …το θεμα ειναι οτι κανουν κακο στον Απολλων και αυτο και μονο τους καθιστα ανεπιθυμιτους. Ειδικα φετος τα εγκληματα που εχουν κανει εφεραν την ομαδα σ αυτη την κατασταση ενα βημα πριν την Β εθνικη. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ….

  4. Να σου πω την αλήθεια, με Περόνε και Λαναρή δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Αν θέλεις ενημέρωσέ με. (Ζω στο εξωτερικό).

    Αυτό που λες για τον τύπο είναι σημαντικό. Πάντως τυπικά διαβεβαίωση δεν δίνει ούτε η Ουέφα ούτε κανείς. Διαβεβαίωση δίνει η ΕΠΟ, έμμεσα. Η ΕΠΟ ενέκρινε τη μεταγραφή, εξέδωσε τη λεγόμενη μπλε κάρτα, έστειλε και την καρτέλα του ποδοσφαιριστή, έκανε δηλαδή ό,τι κάνει πάντα. Με την μπλε κάρτα (το αθλητικό δελτίο του ποδοσφαιριστή) αυτομάτως θεωρείται ότι μπορεί να αγωνιστεί. Γι’ αυτό λέμε ότι (και) η ΕΠΟ έχει μεγάλη ευθύνη. Διότι η ΕΠΟ ΗΞΕΡΕ ΣΙΓΟΥΡΑ! Πήρε το ιστορικό του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να εκδόσει το δελτίο του. Η έκδοση του δελτίου είναι λοιπόν έμπρακτη διαβεβαίωση της ΕΠΟ. Ο κανονισμός λέει ότι μόνο αν η έκδοση του δελτίου είναι πλαστή, έχει ευθύνη η ομάδα. Εφόσον εκδόθηκε από την ΕΠΟ χωρίς πλαστά χαρτιά, ευθύνη έχει μόνο η ΕΠΟ. Αλλά το δευτεροβάθμιο αγνόησε (και) αυτό το στοιχείο και μας τιμώρησε…

  5. Αποφάσισε Λάζαρε τι ζητάς και τα ξαναλέμε. Αν το “Ζήτω ο Θρύλος” το εννοείς, τότε συγχαρητήρια για την τεσσάρα από την ΑΕΚ. Αν είναι στο χέρι μας και έχουμε υποβιβαστεί την τελευταία αγωνιστική, μην ξεχνάς ότι παίζουμε εντός με τον Παναθηναϊκό. Αν ήμουν Ολυμπιακός θα ντρεπόμουνα να το πω.

  6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΠ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *