Απόλλων από ατσάλι 2-3 νίκη στην Καβάλα με 10 παίκτες!

Χαρακτήρα πρωταθλητή είχε ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή στην Καβάλα την Κυριακή. Στο 73 βρέθηκε 2-1 στο σκορ με 10 παίκτες (αποβολή 1 λεπτό πριν το δεύτερο γκολ της Καβάλας).

Εν τούτοις, σφυροκόπησε την τοπική ομάδα και πέτυχε την ισοφάριση με πέναλτυ στο 86 και το 2-3 στο 95. Και τα δύο γκολ από τον Πόποβιτς.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση με μεγάλες καθυστερήσεις (από το 89.30 ως το 92.10 για παράδειγμα καθόλου ποδόσφαιρο), με μπάλες να πετάγονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο της Καβάλας (γύρω στο 89). Ο διαιτητής κράτησε 3 λεπτά ακόμα το παιχνίδι μετά το 2-3. Μάλλον δικαίως, λόγω όλων αυτών των καθυστερήσεων.

Να κάνω και ένα σχόλιο για τη φάση του 72.

Γίνεται η σέντρα από αριστερά και η μπάλα χτυπάει στο χέρι αμυντικού της Καβάλας με ερώτημα αν ήταν μέσα στην περιοχή (πέναλτυ) ή πάνω στη γραμμή. Η μπάλα πηγαίνει σε ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, ο οποίος κάνει ένα γύρισμα και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα από το άκρο της μικρής περιοχής προς το σημείο του πέναλτυ όπου υπήρχε επιθετικός του Απόλλωνα.

Στο μεταξύ, ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία (ΚΑΚΩΣ) για το χέρι. Το είδε ο διαιτητής και διακόπτει το παιχνίδι. Τελικώς, έδωσε φάουλ πάνω στη γραμμή.

Εφόσον επρόκειτο για φάουλ στη γραμμή, ο επόπτης δεν έπρεπε να σηκώσει τη σημαία, δεδομένου ότι ο Απόλλων είχε την μπάλα, άρα είχε και το πλεονέκτημα. Θα μπορούσε να σηκώσει τη σημαία μόνο εφόσον υποδείκνυε πέναλτυ, κάτι που θα έδινε μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον Απόλλωνα.

Για την ιστορία, όταν εκτελέστηκε το φάουλ στην περιοχή, ένας ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα έκανε χέρι αντί για κεφαλιά και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα (από την οποία ακολούθησε το γκολ 2-1 της Καβάλας). Εδώ έχουμε δύο μέτρα και σταθμά από τον διαιτητή, διότι το χέρι του αμυντικού της Καβάλας δεν το τιμώρησε καθόλου.

Ενώ λοιπόν η φάση θα μπορούσε να οδηγήσει σε γκολ και 1-2 με 11-11 ποδοσφαιριστές, οδήγησε τελικά σε 2-1 με 11-10 ποδοσφαιριστές. Παρόλ’ αυτά, ο Απόλλων κατάφερε να το ανατρέψει με 10 παίκτες.

Δείτε εδώ ολόκληρο το παιχνίδι.

 

Ρεπορτάζ

 

Ρεπορτάζ και δηλώσεις προπονητών

 

 

Να προστεθεί και ότι  μετά το τέλος του αγώνα αστυνομικοί επιτέθηκαν χωρίς λόγο σε ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς! Δείτε το ρεπορτάζ του Αλφα με δημοσιογράφο να μαρτυρεί ότι είδε ματωμένο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα!! Φοβερά πράγματα!

http://www.alphatv.gr/news/society/epeisodia-metaxy-paragonton-podosfairikis-omadas-kai-astynomikon-stin-kavala

 

 

(36) αναγνώσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *